spela pengar clipart mall

Kaj 18:16, 9 November 2010 (UTC) Sidan öppen Redigera Nu fungerar kul slot spel 5 drakar http.
Hakan 07:56, 3 September 2010 (UTC jag har börjat flytta och döpa om sidor som använder Wikiversitetet i namnet, men jag lämnar som sagt kategorin.
Redigera Ska vi använda mw:Extension:LiquidThreads för våra diskussionssidor?15.24 (CET) Jag tog mig själv i kragen och spelade in en kort instruktionsfilm till moment 1 i En introduktion till Wikiredigering, ljudet blev lite knasigt (vissa ord klipps av och ljud och bild är inte i synk på slutet) men det är en början.Hitta grupper av ljud som kan kopplas till commonskategorier redan i uppladdningsskedet så att det blir lättare att återanvända dom.14.59 (CET) Det verkar som om något hänt när vi förde över dem från beta.23.03 (CET) Ah, då vet vi i alla fall att vi inte ser samma sak.Kom till och hjälp till på plats på kommande skrivstugor.
Får lära mig hur det funkar efter hand ;-) - Hakan 21:49, 20 November 2010 (UTC) Har dom glömt loggan, eller är det en kasse som ska tömmas nu igen?
Jag kör Firefox med, visserligen XP, men jag kan inte tänka mig att det ska spela så stor roll.16.13 (CET) Jag hade tänkt köra igång en extern sida för diverse hjälpsystem, till exempel moodle.Just nu kommer det dröja tre dagar innan jag är autoconfirmed.Identisk med den som.Tipsa oss och ge gärna konkreta förslag på vad svaret borde handla.