stickning för maskinens drift

Har sett min mamma gråta floder över pappas missbruk.
Hade inte råd med dagis, fick gratis slots spel ladda ner eu sova på glasbruk.Hade inte råd med hyran, fick sälja bra puk.Jag tror rimmen låg i bröstmjölken.New, new, new, new.Levt vinna pengar på spel 6 celtics biljetter det där livet så jag vet om det du skriver är sant.Ingen kan klandras jag tror jag fattar när jag skaffar familj.Jag menar skilda föräldrar som ville vara själva.För jag bryr mig mer om hur du flyter.The choice is yours.Du gick från att slicka ditt sår till att trippa.
Livet var skit med för lite flis, då kom paniken.Frej: Kommer så väl ihåg den dagen jag svor rap för livet.Haha, det här är mest en liten tanke för dan.Ok, men ni vet jag klara mig fint.N O, p Q, r S, t U, v W, x Y,.Och åka runt och visas upp för gamla tanter på stan.Långt innan jag hörde om 2pac eller Biggie.Långt innan jag hörde om Wu Tang eller Fifty.Jag lägger mig, äh det löser sig när micken.Jag gick från "Hebbe-lille" till en Afafasi.